Fokkerij

Wij hebben regelmatig nestjes van onze Shelties en coronetjes, wij streven voor een gezonde lijn met zo min mogelijke genetische gebreken. Een robuuste cavia met een mooie vacht en vooral ook een lief karakter. Op het moment fokken wij de kleuren:
- lilac
- lilac goud wit
- Lilac saffraan wit

- Slate goud wit
- Slate

Wij zullen melden wanneer wij nestjes verwachten zodat u eventueel kunt reserveren, u kunt ook altijd mailen als u eventueel interesse heeft. Mogelijk hebben wij alsnog wat u zoekt.

 
Onze drachtige zeugen krijgen maximaal 2 x per jaar een nestje ( dit ligt aan de herstelperiode).
Wij proberen ervoor te zorgen dat ze in groepsverband bevallen en dat de jonge cavia's al gewend raken aan andere cavia's. Wij hebben een hechte grote groep. Dit zorgt er ook voor dat de jonge cavia's vaak door meerdere zeugjes worden opgetrokken en ook gewoon buiten kunnen blijven wonen. Natuurlijk mogen onze dieren ook binnenshuis leven, maar buiten leven zijn ze in ieder geval gewoon.

Reservatie:
Wanneer u reserveert kan het zijn dat u op een wachtlijst komt. Zeker als er maar weinig jongen in een nestje geboren worden. houdt hier rekening mee. Wij beloven ook geen exacte kleurslagen, het blijft toch altijd een beetje gokken.

 

Wachtlijst: Er staat op het moment een persoon op de wachtlijst.

 

Verwacht:

Wij hebben op het moment een babyboom en meerdere dames drachtig.

Wij verwachten lilac saffraan wit en slate goud wit.

Stuur een bericht voor eventuele opengestelde jongen.

 

Recent geboren:
Nestje Siep: Slate goud wit, 1 zeugje 1 beertje
Nestje Bles: Slate goud wit 2 zeugen 1 beer

 


kijk vooral eens op de te koop pagina als u een cavia zoekt. 

Bij de aankoop van een cavia wordt er een overdrachtsverklaring getekend, hierin staan ook de garantie rechten. Ook staat hierin dat u uzelf heeft ingelezen en goede zorg zult verschaffen aan de dieren. Wij vinden het prettig als we uw gegevens in onze database kunnen opslaan, niet om u te controleren maar meer om een idee te krijgen waar onze cavia's allemaal naartoe gaan en om soms te vragen of alles nog goed gaat met de dieren.
Dit ook in het belang van genetisch  ziektes of problemen.