Fokkerij

Wij hebben regelmatig nestjes van onze Shelties en gladharen. Binnenkort starten wij ook met een gladhaar goud/rood/Saffraan lijn.

Wij zullen melden wanneer wij nestjes verwachten zodat u eventueel kunt reserveren. 

 
Onze drachtige zeugen krijgen maximaal 2 x per jaar een nestje ( dit ligt aan de herstelperiode).
Wij proberen ervoor te zorgen dat ze in groepsverband bevallen en dat de jonge cavia's al gewend raken aan andere cavia's. Op het moment hebben we dan ook een goede groep onder leiding van een flinke castraat ( oishii) en een oudere dame genaamd strudel. Dit zorgt er ook voor dat de jonge cavia's vaak door meerdere zeugjes worden opgetrokken en ook gewoon buiten kunnen blijven wonen. Natuurlijk mogen onze dieren ook binnenshuis leven, maar buiten leven zijn ze in ieder geval gewoon.

Reservatie:
Wanneer u reserveert kan het zijn dat u op een wachtlijst komt. Zeker als er maar weinig jongen in een nestje geboren worden. houdt hier rekening mee. Wij beloven ook geen exacte kleurslagen, het blijft toch altijd een beetje gokken.

 

Verwacht:

Wij verwachten rood & slate wit goud coronet en gladhaar
Wij verwachten Amerikaanse gekruind coronet

 

Recent geboren:
23-6-2018 
rood wit beertje
 driekleur Zwart rood wit zeugje en beertje
wit agouti zeugje

kijk vooral eens op de te koop pagina als u een cavia zoekt. 

Bij de aankoop van een cavia wordt er een overdrachtsverklaring getekend, hierin staan ook de garantie rechten. Ook staat hierin dat u uzelf heeft ingelezen en goede zorg zult verschaffen aan de dieren. Wij vinden het prettig als we uw gegevens in onze database kunnen opslaan, niet om u te controleren maar meer om een idee te krijgen waar onze cavia's allemaal naartoe gaan en om soms te vragen of alles nog goed gaat met de dieren.
Dit ook in het belang van genetisch  ziektes of problemen.