Vakantie opvang

 

LET OP! WIJ ZITTEN VOL TUSSEN 20 JULI EN 7 AUGUSTUS

Plan uw brengdatum en tijd  via de mail 7 dagen van te voren in om teleurstelling te voorkomen. Dit kan alleen als u al een reservatie heeft. Onderaan deze pagina vindt u het aanvraag formulier.

In de wintermaanden mogen er geen mensen van buitenaf onze schuur in. Dit komt doordat er bepaalde ziektes onder mensen rondgaan waar wij niet dood aan gaan, maar cavia's wel (luchtweginfecties). Wij willen dan ook het risico zo laag mogelijk houden. Onze excuses voor het ongemak!

Onze vakantieopvang reservatielijst voor zomer 2023 zal pas weer openen op 1 januari.

De voorjaarsvakanties zijn wel al mogelijk.

 

Let op! Vanaf 1-10-2022 hebben wij een prijsverhoging. Meer hierover vindt u bij het kopje nieuws.

Periode Prijs ( per cavia)
1 dag € 2,25
1 week € 14,00
1 maand € 55,00

 

Wij hebben een klein gebouw achter ons huis
In deze ruimte staan lage royale hokken. Deze hokken kosten niks extra meer en u hoeft uw eigen kooi niet meer mee te nemen. De leenkooien bij ons blijven, maar worden kostenvrij. 


De ruimte heeft zowel natuurlijk licht van buiten als een lamp en elektra punten voor de zomer om eventuele ventilatoren aan te zetten of onze mobiele airco indien nodig.

Aan de groepsaccommodaties zit een grote ren die wij in twee delen hebben gesplitst. Wanneer uw cavia op vakantie komt zal deze om de dag 30 minuten kunnen rondrennen in deze grotere ren.

Wat bieden wij

- Elke dag groente en fruit.
- Constante aandacht en bezigheden.
- Dagelijks vers water , voer en hooi.

- Een schoon hok en een fijne slaapplek.

- Een veilige plek voor uw cavia.

- Een stressvrij plekje zodat u met een gerust hart op vakantie kunt gaan.

Wij hebben geen probleem met dieren die medicatie nodig hebben en zullen dit dan ook toedienen zonder extra kosten in rekening te brengen.

Wij voeren zelf een mix van geplette mais, luzerne en korrel, maar de dieren zullen vooral grassen, hooi en diverse groentes en fruit te eten krijgen. Als u zelf iets anders voert en u wilt dat wij dit ook voeren dan zult u zelf in voer moeten voorzien, de dagprijs blijft hetzelfde.
Bij een afspraak wordt alles nog met u besproken en kunt u zelf eventuele problemen aankaarten.

Wij knippen ook nageltjes en doen algemene check ups van de dieren zoals vachtcontrole (op parasieten) controle van de voorste snijtanden en eventuele schimmel of schurft plekken die wij ook voor u behandelen indien aanwezig.  

Controle op parasieten en het knippen van nageltjes in gratis.
Behandeling van schimmel: €5,00 
de behandeling van schimmel is eenmalig met uitzondering van een moeizaam herstel of het snel terugkomen van de schimmel. Wij geven tevens een formulier mee voor eventuele nazorg en hoe  te voorkomen. Ook zullen wij kenbaar maken als de huidaandoening te erg is voor onze medicatie en sturen wij u door naar een goede gespecialiseerde dierenarts. 

Bij acute ziektegevallen gaan wij altijd naar de dierenarts! 
Bij het afleveren wordt dit ook nog met u besproken.

Voor een reservering kunt u onderstaande formulier invullen.
Wij zullen u dan terug mailen om deze, mits plaats, te bevestigen. De brengdatum wordt altijd meegerekend. Dit vanwege de extra supervisie die dag.